<h2>Σχετικά με μας</h2><p>Από το 1988 η επιχείρηση METAL - KOURSARIS του Θεόφιλου Κουρσάρη που βρίσκετε στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών με πολύ μεγάλη επιτυχία. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.koursaris.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Υπηρεσίες</h2><p>Η επιχείρηση μας METAL KOURSARIS με υπεύθυνο τον Θεοφίλου Κουρσάρης, όπου εδρεύει στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και Σιδηροκατασκευών είναι δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη και μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμί</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.koursaris.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Αλουμινοκατασκευές

Η επιχείρηση μας METAL KOURSARIS με υπεύθυνο τον Θεοφίλου Κουρσάρη, όπου εδρεύει στο Περιστέρι προσφέρει εξαιρετικές επιλογές στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων αλουμινίου, θωρακισμένες πόρτες. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρίες και τους κατασκευαστές και οι υψηλές απαιτήσεις της εποχής, έχει ως αποτέλεσμα στην αγορά να υπάρχουν κουφώματα αλουμινίου αρίστης ποιότητας. Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι μια δαπανηρή επένδυση γι’ αυτό και για εμάς ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η σωστή τοποθέτηση και εφαρμογή των κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και η προσωπική επαφή με τον πελάτη.

Στην επιχείρηση μας METAL KOURSARIS ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την κατασκευή κουφωμάτων και παντός τύπου αλουμινοκατασκευών, εφαρμόζοντας καθημερινά τις άριστες υπηρεσίες μας και την πολυετή μας πείρα στις ανάγκες όλων σας.

Αναλαμβάνουμε: 

  • Κουφώματα αλουμινίου
  • Θωρακισμένες πόρτες
  • Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου
  • Ρολά
  • Σίτες
  • Πατζούρια

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην αντοχή, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα  βρούμε λύση σε οποιοδήποτε χρειαστείτε.




 

Γεροστάθη 1, Περιστέρι       ~      Τηλέφωνο:2105775122 - Κινητό:6944185744     ~     Υπεύθυνος: ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ